20 évvel ezelőtt találkoztam azzal a tudományos elmélettel, hogy a világunk holografikus szerkezetű és pont ekkor kezdtem bele a meditációimba. Eltelt 20 év, én 0-24-ben tudományos szemlélettel meditáltam, a tudomány pedig kezdi kezdi elfogadni a gyakorlatban is az elméletet. | I came across the scientific theory that our world is holographic 20 years ago and that's when I started my meditations. 20 years have passed, I have been meditating 0-24 with a scientific approach and science is beginning to accept the theory in practice.
Ez a weboldal jelenleg átépítés alatt áll, innen lesz elérhető az összes weboldalam | This website is currently under construction, all my websites will be available here


A világunk nagy változások alatt áll. Ennek elsődleges oka az a tudatszint váltás, vagy dimenzióváltás, amiről sok szó esik a szakmai fórumokon, ám senki sem köti ezt a világunk változásaihoz. Kevesen képesek ugyanis arra, hogy meglássák ennek jeleit a valóságban és személyes véleményem az, hogy alig érti valaki az összefüggéseket. Sokan azt hiszik, hogy ez a dimenzióváltás egy látványos esemény, ami egy másik világba visz. Ez a folyamat mostanában tart a felénél és utána sem lesz más a világ, mint volt. Illetve hogy más lesz-e és mennyire lesz más, az rajtunk múlik a jelenben.

A sors úgy hozta, hogy a huszas éveim elején kerültem kapcsolatba a spiritualitással és a harmincas éveim elején kerültem meditációs élethelyzetbe. Ez után 20 évig, megállás nélkül, nagyon keményen beleállva meditáltam azon oknál fogva, hogy ennek a dimenzióváltásnak a problémáit rendezzem. Ez a rendezés megfelel egy gigantikus tudatrendezésnek, ami hogy beleférjen az időbe, az előéletembe került és egyben olyan spirituális mutációt hozott létre bennem, ami lehetővé tette az általam mélytransznak nevezett tudati tartomány elérését. Mindezt a hivatalos spirituális intézményrendszereken kívül, teljesen egyéni utat megjárva és fontosnak érzem a szükséges tájékoztatást ezekről a folyamatokról és az általam elvégzett munkáról.

Mivel a hivatalos intézményrendszereken kívül történt minden, szó szerint csodával egyenlő az, hogyan voltam arra képes, hogy 20 éven át bevétel nélkül a civilizációs feszültséget kívül tartva ezt a munkát elvégezzem. A gyakorlat azt is bebizonyította, hogy a támogatási rendszer csak elméletben hangzik jól, a gyakorlatban az emberek nem szívesen fizetnek azért, amihez ingyen is hozzájutnak. Ezért eljött a pillanat, amikor gyökeresen átalakítom az internetes jelenlétemet, amit az új helyzethez igazítok. Ennek lényege az, hogy a feleslegesnek tartott weboldalaimat bezárom és három szintet hozok létre más tartalmakkal. Az első szint ingyenes, a második könnyen megfizethető, a harmadiknál esete válogatja, mennyire könnyen megfizethető. A negyedik és ötödik szintek már nem tartoznak a széles nyilvánosságra.

Mi egy holografikus szerkezetű világban élünk, amiben az anyag ugyanolyan információ, amilyen egy számítógépes kalandjátékban lévő világ. Erre bizonyítékot több tudományág mutatott már fel, ám ezek eredményeit még senki sem értelmezte a spiritualitás felől. Nekem ez sikerült a modern és objektív szempontok figyelembevételével. Az biztosan reménytelen vállalkozás lenne, hogy mindenről beszámoljak, ám az lehetséges, hogy öt mélységet felállítsak és ezek szemszögéből mutassak utat egy olyan világértelmezés felé, ami sokkal jobban megfelel ennek a földi civilizációnak, mint bármi, ami eddig volt. A hologram alapvetően úgy működik, hogy amit hiszel, neked az van és ha mást hiszel, mint ami van, képes létrehozni neked olyan párhuzamos valóságokat, amikben a halálod után kiköthetsz. Ezek a párhuzamos világok már evilági életedben is létrejönnek, ám eljön az a pont, hogy mind nem létezhet egyszerre.

Amit a weboldalaimon találsz időnként több információ a kelleténél, ám kevesebb biztos nem.